Bli med på LysVåken!

Snart er det adventsnatt i kirken! Bryn menighet inviterer alle 5. - 7.klassinger til LysVåken helgen 30.november -1. desember

1. søndag i advent er det kirkens nyttårsaften og barn over hele landet samles for å overnatte i kirken sin. Bryn menighet inviterer alle 5.-7. klassinger til LysVåken 30.november-1.desember.

LysVåken handler ikke om å være våken hele natten, men å være lys våken for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.

Vi møtes lørdag kl 17 og holder på til søndag kl 13. Vi skal leke, gå på skattejakt, synge, ha kreativt verksted,  bli kjent med nye, utforske kirken, spise god mat og være med å lage gudstjeneste. Når kvelden kommer, sover vi over i kirken og vi skal ha nattevakter som passer på at alle har det bra. Søndag inviteres familie, venner, faddere og alle andre i menigheten til gudstjeneste sammen med oss.

Hvis deres barn har behov for oppfølging eller tilrettelegging, ta kontakt med oss slik at vi sammen kan legge til rette for at det skal bli en god opplevelse.

Det er gratis å delta, men vi trenger hjelp av dere foresatte til noen oppgaver for å kunne gjennomføre arrangementet. I påmeldingsskjemaet blir dere spurt om dere kan bake boller, lage kveldsmat, lage frokost eller hjelpe til ved kirkekaffeen søndag. Det er også helt greit at barnet deltar uten at foresatte bidrar.

Mer praktisk informasjon vil bli sendt de påmeldte når arrangementet nærmer seg.

Meld deg på  HER (frist 27.nov)

For spørsmål, kontakt  Christel Irene Meile (menighetspedagog)

Mail: cm445@kirken.no