KONSERT: Visst skal våren komme!


Etter flere pandemiår inviterer tre kor til en stjernespekket konsert i Bryn kirke!

Etter et par år med avlysninger og utsettelser i korvirksomheten, blir det nå en storsatsing for de tre korene: Vox-1-koret, Tanumkoret og Voksen kirkekor. Det dreier seg om verket «Visst skal våren komme» av Sigvald Tveit og Eyvind Skeie. Og selvfølgelig skal dette skje når våren er i anmarsj, 22. april i Voksen kirke i Oslo og 23. april i Bryn kirke i Bærum. Begge dager kl 19.00. Göran Fristorp, som var med på originalinnspillingen i 1984, blir med, og den kvinnelige solisten blir denne gangen Guri M. Svenberg fra Tanum.

Sangsyklusen, som handler om håp, passer spesielt godt i den urolige tiden vi lever i. De nydelige melodiene blir godt ivaretatt av den fantastiske jazzpianisten Tord Gustavsen som har med seg musikerne Frøydis Grorud og Ola Aanje. Tord er kantor i Tanum menighet og er leder for Tanumkoret sammen med dirigent Elisabeth Aanje. Elisabeth er også dirigent for Vox-1-koret, mens Ådne Svalastog dirigerer Voksen kirkekor.

Göran Fristorp, som siden 1970-tallet har vært regnet som en av Skandinavias ledende visesangere, vil starte konsertene med en egen avdeling med svenske vårviser.

Billetter kan kjøpes på billetter.baerumkulturhus.no/nb/buyingflow/tickets/19453/39156

Billetter selges også i døren, hvis ikke det er utsolgt.

Tilbake