11-og 12-åringer: Velkommen til Lys Våken!


Bryn menighet inviterer alle 11-og 12-åringer (6.og 7.trinn) til Lys Våken - helgen 2.-3.desember. Dette blir gøy med sosialt samvær, leker, mat og overnatting i kirken. Vi skal bli kjent med kirken og hverandre! Arrangementet er gratis, påmeldingsfrist er 27.november. Send en sms til Christel på 98 26 78 14 med navn, alder og hvilken skole du går på.

1. søndag i advent er det kirkens nyttårsaften og barn over hele landet samles for å overnatte i kirken sin. Bryn menighet inviterer alle 6. og 7.klassinger til LysVåken. Det blir gøy! Vi leker, synger, lager ting, blir kjent med hverandre, spiser god mat og overnatter i kirken.  

LysVåken handler ikke om å være våkne hele natten, men å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.

Vi møtes i Bryn kirke klokken 16.30 på lørdagen og holder på til søndag kl 13. Vi skal gjøre mye gøy, ha det hyggelig og være med å lage gudstjeneste. Når kvelden kommer, sover vi over i kirken og vi skal ha nattevakter som passer på at alle har det bra. Søndag inviteres foreldre, familie, venner, faddere og alle andre i menigheten til gudstjeneste sammen med oss, kl.11.00.

Hvis deres barn har behov for oppfølging eller tilrettelegging, ta kontakt med oss slik at vi sammen kan legge til rette for at det skal bli en god opplevelse.

Det er gratis å delta, men vi trenger hjelp av foresatte til noen oppgaver, f.eks. servering av mat (kveldsmat/frokost) og baking av boller. Det er også helt greit at barnet deltar uten at foresatte bidrar med noe. 

Mer praktisk informasjon vil bli sendt de påmeldte når arrangementet nærmer seg.

For påmelding, send sms innen 27.november til 98 26 78 14 med navnet til barnet, alder, skole og skriv gjerne om dere kan hjelpe til med 10 boller eller servering.

 

 

For spørsmål, kontakt Christel Irene Jensen (menighetspedagog)

Telefon 982 678 14

Mail: cm445@kirken.no

Tilbake