SuperFredag

Fredag 4.juni hadde vi en veldig hyggelig utendørs Superfredag!  :-) Takk til alle som kom! :-) Følg med på Barn i Bryn på Facebook. Der legger vi ut informasjon om når ulike arrangementer er. Høstens Superfredager er:

27.august, 24.september, 22.oktober og 3.desember. Velkommen og GOD SOMMER! :-)

SuperFredag er en klubb for alle skolebarn. Vanligvis har vi aktiviteter som bordtennis, innebandy og hobbybord. Andre fredager har vi filmkveld! Mat blir servert, kyllingpøser og en dessert. Vi pleier også å ha en kort andakt. Hvis noen som ikke går på skolen vil være med, kan de ta med seg en voksen. På Superfredag møter du frivillige voksne og ungdommer. Klubben møtes på Bryn menighetshus kl 18.00 til ca 20.00 ca. en gang i måneden.

Ta med 20,- pr person til dekking av litt av maten. Du kan gjerne komme alene eller ta med noen du kjenner. Hvis du lurer på noe, kan du ta kontakt med Christel Irene Meile, 98 26 78 14, cm445@kirken.no.

Velkommen!