Myldremiddag - i koronatid


Hei! Oppstart av MYLDREMIDDAGER er under vurdering i disse koronatider. Det blir dessverre ingen myldremiddag inntil videre. Håper dere har det bra og at vi sees om ikke så lenge! :-) 

 

Vi gleder oss til å møtes vanlig igjen! Enn så lenge ønsker vi å samle inn mailadresser til de som går på myldremiddag, eller som er interessert i oppdateringer. Da kan du enkelt sende en mail til Solveig, på sg585@kirken.no, med navn og telefonnummer. Da legger vi deg/dere i en mailliste, som vil få påminnelse om myldredag uken før, og det vil bli lettere å få kontakt hvis det blir endringer. 

Velkommen til hjemmelaget middag, dessert og kaffe på menighetshuset! Myldredag er for folk i alle aldre. Annenhver mandag (oddetallsuker) serveres deilig middag og dessert m/kaffe i menighetssalen i Bryn menighetshus. Myldremiddagen serveres fra klokken 17.00. Menyen settes sammen og lages av kreative frivillige kokker. Myldredag er for alle, og på myldredag pleier det å komme barn i flere aldre, voksne og eldre, og man kan komme alene eller sammen med noen. På myldredag kommer det både folk som har vært der før og ikke har vært der før.  Myldredag skjer i andre etasje på Menighetshuset (Kirkegårdsveien 7, Rykkinn). Det blir satt fram lekekasse til de minste, og det finnes barnestoler. Før desserten settes fram, er det en liten andakt der én av menighetens medarbeidere har noen ord for kvelden. 

Klokken 17.45 kan de som vil, være med på knøttesang bakerst i rommet. Knøttesang er en sangsamling som er spesielt beregnet på de mellom 2 og 6 år, men alle er velkommen til å være med. Knøttesang er en åpen samling, som man kan komme på, uavhengig av om man har spist middag der i forkant. Og de som ønsker å bare puste ut i godt selskap med en ekstra kaffekopp kan gjøre det, og det er selvfølgelig også lov å dra hjem før Knøttesang starter.

Hva koster det?
En voksenporsjon koster i utgangspunktet kroner 50. Vurder selv hvor mye du vil betale for barn. Det er kortterminal og mulighet for vipps.

Må man melde seg på?
Du trenger ikke å melde deg på, men om du vet at du skal komme, så kan du sende en mail til myldredag@gmail.com innen søndag kveld. (NB! Ny e-postadresse!)
 

Vårens datoer er 13.jan, 27.jan, 10.feb, 24.feb, 9.mars, 23.mars, 20.april, 4.mai. 

 

Bidra?
For å gjennomføre Myldredagsmiddagen er vi avhengig av noe frivillig hjelp.
Dersom du kunne tenke å være med en gang å gjøre i stand på forhånd, eller å ta i et tak med oppvasken, er det storveis. Vi lover god stemning på kjøkkenet!

Menigheten ønsker gjerne å utvikle myldredag videre - så si fra om du har en idé! Kanskje kunne man ha strikkeklubb, taizesamling, bibelgruppe, tegnekurs etter middagen?

 

HJERTELIG VELKOMMEN!

Tilbake