Vaffelonsdag

Hver onsdag deles det ut gratis vafler i lunsjtiden. Nå kan vi også sette ut litt stoler - inne på kalde dager

Kom innom en gang mellom 11-13 og få en nystekt vaffel! La oss sammen spre litt ekstra glede i lokalsamfunnet vårt.

Vaflene blir delt ut utendørs, på østsiden av menighetshuset (se skilt). Formålet er blant annet å komme seg ut i løpet av dagen, og motta i hvert fall étt smil :)

Praktisk informasjon

Sted: Østsiden av menighetshuset, Kirkegårdsveien 7, 1348 Rykkinn. Vi henger opp skilt med piler

Tidspunkt: Onsdager fra 11-13.

Allergi?

Send SMS til Ragnhild 404 42 196, så skal vi gjøre vårt beste. Ved beskjed på forkant lager vi denne røren som passer til både folk med melkeallergi/laktoseintoleranse, mild nøtteallergi (ikke hissig allergi - "kan inneholde spor av"), cøllaki/glutenintoleranse og veganere m.m. (Les oppskrift. Vi bruker soya melk)

Ønsker du å støtte dette tiltaket?

VIPPS ønsket beløp til 664781. Pengene vil gå utelukkende til vaffelserveringen.

Oppskrift?

Vi bruker oppskriften på nettsiden Det søte liv

Regn?

På regnværsdager opplever vi mindre aktivitet, og det blir derfor servert et alternativ til vaffel (kanelsnurr, bolle, kaffe) på en del av disse dagene. Følg med på Facebook/Instagram for informasjon om den aktuelle onsdagen.

Med ønske om en god uke!

Diakoniutvalget og staben i Bryn menighet