Babysang starter igjen!

HURRA!!! :-) Vi starter forsiktig opp igjen med utendørs Babysang! Velkommen, hver mandag kl. 11.00! Vi møtes utenfor inngangen til menighetshuset med avstand. Ta gjerne med en matte/et pledd til barnet ditt. Vi synger sammen en liten halvtime. Siste babysang før sommeren er mandag 14.juni og så starter vi igjen mandag 23.august.smiley

Det blir så hyggelig å se dere igjen og kanskje er det noen som kommer for første gang? Alle er hjertelig velkomne!

Informasjonen nedenfor gjelder når babysangen etter hvert flytter inn til menighetshuset igjen! :-)

Babysang på Bryn menighetshus, mandager kl.11.00.

Kl.11.00 Sangstund (kom gjerne litt før – rommet er åpent fra 10.30)

Kl.11.40 Vi spiser lunsj sammen.

Tilbudet er gratis og det er ingen påmelding.

Musikk er viktig for barnets emosjonelle, motoriske og sosiale utvikling. Fra babyen er i mammas mage er den med i rytmer, lyder og bevegelser gjennom dagen. Når babyen blir født kjenner den igjen mammas og pappas stemme og din stemme er den vakreste for barnet ditt.

På babysang skal vi synge sanger og leke med regler – noen fra da vi selv var små og noen fra nyere tid. Babysang gir barn og foreldre/foresatte et rom hvor de kan være sammen og bli bedre kjent med hverandre og med andre barn og småbarnsforeldre. Besteforeldre er også velkomne til å ta babyer med på babysang.

Sang og lek, kos og nærhet er stikkord for babysangen og det passer godt for babyer det første leveåret.

Velkommen til sangstund og en hyggelig lunsj hver mandag!

For mer informasjon, kontakt menighetspedagog Christel Irene Meile

Tlf. 982 67 814 / 415 28 097